fin besök!

Idag har jag först varit på praktiken, gick tipptopp. Sen åkte jag hem, fixade mat och sen ramlade både bella och mamma in här hemma, riktigt mysigt :) Bella fixade mammas barr och sen pratade vi igenom det mesta som vanligt!

Imorgon ska vi hem till faster på middag, underbart! Sen blir det en ledig dag från träning. För på torsdag väntar kibox + en promenad med bästa bellusen!

Mot willys och vidare...


Kommentarer
Postat av: Isabelle

Du är för bra du! Alltid lika välbehövligt med massa prat! Det blev handling för er också ser ja, Nicet! Vi kom hem från maxi nyss och nu står N och gör våfflor! Såå jävla onyttigt men så jävla gott! På torsdag är du min , glöm inte det! Nyp i tuttisen!

2009-01-20 @ 21:17:07
URL: http://isaabeellee.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Alltså, Jag kan ju göra det på ett kundpass, men då går det nog på en del, runt 800-900 kanske, jag vet faktiskt inte. Men annars kan jag ju fixa det efter skolan och då behöver du bara betala för färgen vi använder. En tub färg kostar 120 kr men jag har faktiskt ingen aning hur mycket vi behöver till ditt hår. Det blir inte över 500 iallafall :)

2009-01-20 @ 21:30:45
URL: http://linneaws.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Nejdå, sånt behöver jag inte =) jaa, det är bara att komma förbi, fast skicka iväg ett sms först bara så jag är där, nummret finns på hitta.se ;)

2009-01-21 @ 19:24:39
URL: http://linneaws.blogg.se/
Postat av: Anonym

JAAA :D Nu har man varit och skaka massa rumpa och nu blir det en skål havregryns gröt! mums! Imorrn ska vi bränna fett darling! Jag har kommit fram till att vi ska skaffa mål !:) alright ?Komma hit??? Hujedamig ! Det är fortfarande väldigt stökigt med överseende med det tack! ;) <3

2009-01-21 @ 21:39:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0