27

idag är det 27 dagar kvar tills vi åker.. det känns oerhört långt, men endå blir jag stressad över allt som ska hinna hända innan!

Jag blev hemma idag med, tog en promenad med elvis och sen åkte jag ut till min kära mamma och umgicks med lillebror! Så nu känner jag mig faktiskt lite bättre.

nej, nu ska jag ta och klicka hem lite grejer från h&m och sen ska jag och henrik gå en promenad !

090219

...

Följ min blogg med bloglovin

berörd!

jag sitter här med tårar i ögonen just nu.

Satt och kollade runt lite bland massvis av olika bloggar och klickar in mig på en blogg som först framstod som vilken blogg som helst, men som i slutändan visade sig vara en väldigt känsloladdad blogg. Denna kvinnan som stog bakom bloggen var en mamma till två döttrar som även hade en fästman, kanske inte så märkvärdigt, eller? Men så fort man började läsa hennes inlägg förståd man vad hon led av.. nämligen cancer. Cancer enligt mig är den mest brutala sjukdomen som kan smyga sig på en människa.

Jag beundrar denna kvinna, hon låter inte sjukdomen ta över utan hon är en riktig kämpe och har en vilja till tusen. Det som gjorde att mina tårar verkligen började spruta var när jag insåg att hon inte "bara" hade cancer, utan det var en OBOTLIG typ av cancer. Med andra ord hade hon endast mellan 2-6 månader kvar att leva... Hon är bara 34 år gammal!!!!!!!! Att se hur glad hon blir åt olika "små" saker, göra bara att jag känner mig dum.. för varför ska det vara så, att man inte börjar uppskatta saker och ting förens de är (nästan) borta?

När jag läser sånt här inser jag hur jäkla tacksam man ska vara över livet och att man inte ska hålla på att gnälla om småsaker. det finns ingen anledning! för det finns alltid folk som har det värre än att just du bråkar med din pojk-/flickvän, eller att just du mår så dåligt för att du har to mutch to do i skolan. Alltså, jag är glad att det finns sånna här människor som delar med sig av det som händer i deras liv så vi andra icke livsnjutare kan få en chans att få upp ögonen för livet och faktiskt förstå att vi bara lever en gång och att vi måste ta vara på varje sekund och vara tacksamma!


sjukling

mycket riktigt, blev hemma idag för jag har så jädrans ont i halsen nu.. + att min kropp är helt matt! så just nu har jag tycka-synd-om-mig-själv-sjukan här hemma och det måste man ju få ha ibland!

Igår var jag ute och gick sammanlagt 1h och 40 min, creed till mig! däremellan hann jag med att åka ut till mammsen och få middag och umgås massor med lillebror. En dos av min lillebror borde alla få, han gör mig så glad!

Nej, nu ska jag ta och kika på någon bra film och hoppas på att jag inte får feber, wish me luck!


  
bara för att jag får tuppskinn!

uppdatering kanske?

fan, vissa dagar håller jag i det här med bloggen men just nu känns den bara längre och längre bort.

Just nu tänkte jag ta mig en powernap på soffan framför en film för att sedan inta gymmet och efter de väntar 1 timmes promenad, men det är verkligen välbehövligt nu innan thailand. några kilo kvar som ska bort!!

Jag satt och kollade igenom massa strunt på aftoblandet.se här för någon dag sen, och vad ser jag?! en TRETTON årig pojke som har blivit pappa? dom måste ju skämta, kan man ens producera sperma då? Han ser ut att vara 8 år och till råga på allt är han endast 1.20 lång.. Jag hoppas för gudsskull att det inte är han som är pappan när de har genomfört faderskaps testet, för tydligen finns det 2 andra kandidater! sitter inte 13 åriga pojkar hemma framför datorn eller spelar tv spel? my gusch!

Sen såg jag även att det var en familj som hade döpt sin son till Adolf Hitler.. hur i helvette kan man göra så?!?! och pappa påstod att han inte var nazist men han hade hak kors på handen och massa hak kors på väggarna i hemmet.. Han påstår sig endast vara intresserad av tysk kultur, in my asss! Sen hade pappan blivit arg när en bagare inte vela skriva "adolf hitler" på en tårta till hans son, vem fan skulle vilja göra de? Sonen borde bli hemskt besviken på sin pappa när han får veta betydelsen bakom "adolf hitler"... eller?




    hello mama!

Alive

varför blir det alltid så när man har varit ut på lite galej dagen före att man vakna runt 9 dagen efter? det här händer då jämt mig, blir galen..

Idag ska jag upp till söderhamn och gratta min kära momo! Sen ikväll har jag bestämt mig för att bara ligga som ett slakt i soffan framför tv och inte röra ett finger. man måste faktiskt få ha sånna dagar ibland å, eller hur?

By the way imorgon har vi tydligen studiedag, hellyeah! då slipper man ha den här såkallade "söndagsångesten" idag. great success!

Nu: promenad med pelbisen
 PUSS!!

duktig tjej

det är vad jag är de. klev upp vid 10 imorse, gick ut med elvis, sen trök jag i mig lite frukos sen väntade tvätten! Så nu är allt äntligen rent igen, skönt.. så man har lite kläder att välja mellan!

min lill plupp mådde inge bra alls inatt, spydde å greja. Men han måste ha mått prima skinka imorse när han gick upp eftersom han orkade åka och spela match, IMPAD!

Nu har jag precis duschat och tänkte att jag skulle börja med middagen.. någon som har nått förslag på någon god maträtt? jag har helt slut på idér. pjy!

Ikväll kanske vi rullar över till elin och patric där det bjuds på monopol spelande.. vi får se vart kvällen för oss!

090207
- jag räknar ner!

nedräkning!

Ska snart iväg till skolan, början 13.45 idag, väldigt skönt att sova ut men segt att sluta 15.45.. Fast jag måste gå runt 5 i 3, för då väntar tredje och sista sprutan för mig och baby. härligt, sen är man all in i 25 år! Efter de väntar en hel dag med mikkis, massa hår i sättande och mat.. underbart :)


nej, vidare mot plattången!

RSS 2.0