morgonpigg!

Nu väntar en lång prommis med bella, så underbart! känner mig så himmla duktig som går upp kvart över 9 en lördagsmorgon, SJÄLVMANT. herregud! Jag tyckte vi skulle ses 11 men bella tänkte då inte bjuppa mig på någon sovmorgon, tur de. för då hinner jag med gymmet efteråt! :)

Ikväll väntar festligheter med några luriga brudar, great succsess!



 vi vet inte när, hur eller var!


090122

dagarna bara svischar förbi, men det tackar vi för! Har faktiskt börjat räkna ner dagarna till thailand nu, fast det känns bara längre på någe vis.

Så fort jag kommer hem ska jag fixa ordning mat åt mig och henrik, sen blir det en promenad med bella och sen ki box, välbehövligt!

Igår var vi hem till min faster och blev bjudna på massa god mat och efterrätt, MUMMA!

  vilka tider!


fin besök!

Idag har jag först varit på praktiken, gick tipptopp. Sen åkte jag hem, fixade mat och sen ramlade både bella och mamma in här hemma, riktigt mysigt :) Bella fixade mammas barr och sen pratade vi igenom det mesta som vanligt!

Imorgon ska vi hem till faster på middag, underbart! Sen blir det en ledig dag från träning. För på torsdag väntar kibox + en promenad med bästa bellusen!

Mot willys och vidare...


hårt att ligga på topp

kom precis hem från ett 80 minuter långt ki boxing pass. JAG ÄR DÖD! mina armar orkar knapp lyfta ett glas med vatten, mina ben är som spaghetti och min mage gör ont! så mycket som jag tog i idag har jag nog aldrig tagit i på ett box pass förut, men gud vad skönt de känns nu!

som sagt, hårt att ligga på topp för så fort henrik kommer innan för dörren nu blir det en lång prommis! Men det känns härligt nu, nu när det snöar och allt :)



envis

tame faan tänkte jag, så tog jag på mig två tjocktröjor, vinterjackan, vantar, mössan.. tja, ni börjar fatta vinkeln va? jag klädde på mig to much och begav mig ut i snön. och jag kunde inte ha gjort något bättre, gud vad uppfriskande det var :) och elvis är alltid lika glad när han får springa omkring lös och busa med snön! 

Nej, nu väntar tandborstning och sen sleeping beauty!

imorgon väntar praktik och sen en powerwalk med gullpullan, bella!! LOVELY



little fellow



snö

jaa, det ligger faktiskt snö på backen här i Gävle nu, vilket himmelrike! Men fytusan vad kallt det har blitt, kollade nyss på termometern och den stog på -9,5.. BURR! Så typiskt, enbart för att jag hade tänkt gå ut och gå.. Men, nu får det bli gymet istället :) hoppas att det är lite folk bara.

skulle någon kunna ge mig 18 Mars imorgon?


 en liten plupp


Takida - give into me

Hinder - better than me

örongodis!


morgonstund har guld i mun

brukar man inte säga så? jag börja faktiskt tveka en aning. var inte ett dugg skönt att kliva upp när klockan ringde 10 imorse. Här sitter jag nu med mitt morgonkaffe, ska snart ut på en morgon prommis runt bourlongern med elvis och henrik!

090110

det bränns!

mmhm, det är vad det gör.. det bränns fett för fulla muggar för mig och henrik nu! Säg att vi är duktiga då, förtusan :)

Nu har vi ätit en succé middag, kokt selleri med sallad, en tomat och EN frukt. jag gav ett förslag på att vi kunde köpa en varsin melon, eftersom det står 1 frukt i "mat menyn"! men henrik tyckte jag överdrev så det fick bli en varsin banan istället, funkar de å.

Två dagar i rad har jag promenerat hem från praktiken och den är enda ute i hille, det måste ju vara minst en mil? det tar mig iaf ca 1 timme att gå därifrån hem!

Nu ska jag fortsätta kolla let's dance!

  vårat monster...

     mina män!

Två dagar = 1 kilo lost!

han är min gud!


Jag tycker i allafall att han är ganska snygg...


 show them all!


...och ganska söt

 



    sleeping beauty!



     play time baby, play time!

Mitt nya liv

Eftersom vi snart åker till thailand har mitt nya liv nu startat, med ny diet, gym och en timmes promenad varje dag! Det känns kanon bra. Så jag tänkte, varför inte göra en ny start på bloggen med? Och nu tänker jag lägga ner energi på det här, med bilder och sånt, so far so good!


Just nu sitter jag här med mitt morgon kaffe och ska snart gå ut och gå med elvis en sväng. Över min förväntan har jag faktiskt dragit med mamma till gymmet idag, grymt! Imorgon hoppas jag på sällskap från mikkis eller henrik, topnotch!


090107

RSS 2.0