hejdå sverige HEY PHUKET!!

bloggen läggs ner nu t.o.m 17 april!

ni hittar mig på resdagboken.se alias: Nathaliemagnusson



bye suuuuuuckers!!!

timmar kvar...

förlåt för att jag tjatar men jag är helt uppspelt nu och vill bara åka nunununu! Imorgon vid den här tiden har vi packat in oss i bilen och är påväg ner till arlanda, dunderbart!

Idag ska jag iväg lite tidigare till skolan för att fixa klart mina (skit)jeans som jag håller på å syr. tupjuck vad tråkigt!

                Nai harn!


                Phi phi!   


                 Nai harn och Freedom beach!





   

som vi skratta!!

2 dagar kvar

det är ingenting + att den här dagen har ju i princip gått!

Just nu ska jag fortsätta med städningen här hemma. Jag tänkte sätta på lite musik och springa runt som ett yr väder med min "lilla-my-toffs".. Henrik är och pumpar på gymet just nu, när han kommer hem ska vi gå ut och gå en runda med våran plupp!!

förövrigt fixade vi en ryggsäck till resan IDAG, haha! vi är alltid så otroligt planerade. Packning imorgon kväll och sista dagen i skolan imorgon på nästan 5 veckor. Jag är rätt nöjd!

090314

igår var vi som sagt ute hos henriks mamma och åt god mat, fytusan vad jag åt! jag är fortfarande mätt sisådär 13 timmar efteråt.

Just nu väntar jag bara på att darling ska vakna så vi kan ta våran morgonpromenad, myyys! kom ni ihåg att jag nämnde att vi höll på med en diet (slutade med den i feb!) förut och att jag ville minska i vikt? jag tänkte iaf uppdatera er och tala om att jag har gått ner 6kg!! det känns lovely, bara 4 kvar!

Ikväll ska vi ut till min mams och ännu en gång få god mat. det här kallar jag lyx, slippa göra mat!

fyra kvaar!

sommar

jag skulle då inte tacka nej till sommaren just nu.. Slänga in tjock jackan i garderoben och få ta på sig den efterlängtade skinnjackan! Eller att få ta på sig gladiator skorna istället för alla converse som just nu blir totalt dyngsura efter två minuter ute.. Är jag den enda som fortfarande kommer dyrka gladiator skorna även denna sommar? underbart sköna!

Just nu kollar jag på någon film på canal+, the ex, den verkar helt ok.

Imorse var jag sådär duktig igen, var ut på 1timmes promenad med pelbisen. Sen blidde det skola, efter filmen ska jag försöka få någon ordning på mitt engelska tal som vi förövrigt ska framföra imorgon och jag har ingen fantasi till att skriva nu, hjälp mig! fantasi, vart är du?

Ikväll blir det gym och promenad med min kärlek!

6 kvar...


 


sleeping beauty

efter en timme på gymet och en timmes promenad känner jag mig helt slut i kroppen, men jag klagar inte!

imorgon blir det en morgonpromenad, skola, en promenad med bella (?) och sen ska jag å darling hem till elin och patric. Min karl ska nämligen snygga till sitt barr, sen har jag och elin bestämt oss för att baka negerbollar. underbart!

det är ju nästan skamligt, jag kommer inte ens ihåg sist jag åt negerbollar. det var säkerligen över 3 år sedan. När jag var liten fanns dom alltid med på mina födelsedagar + att jag kunde knoda ihop ett par dåochdå i veckorna. det var tider det! Då man var liten och bara gjorde utan att tänka efter så mycket. Nu när man gått och lagt på sig några år blir man ju så kinkig med allt som har med kalorier att göra.



Nu står john blund på min axel och försöker stänga mina ögonlock. Så dags att dejta kudden! nattsi


090310

jag älskar mina sovmornar på tisdagar, det behövs verkligen. Nu ligger jag och elvis i soffan å myser, ska alldeles strax hoppa in i duschen tänkte jag och tvätta mitt alldeles för skitiga hår..

Igår var jag och henrik å panta brukar, HAHA! vi trodde vi skulle bli stenrika efter 2 års sparande, men icke. vi kom ut med schampoo,balsam, tvål och var 342kr rikare. vilken miss av oss, vi trodde att det fortfarande gick att panta 4krs flaskorna, luurad. Så nästan en hel påse blev kvar med dessa 4krs flaskor och det var säkerligen 200-300 spänn! det kändes fint..

Meeeeen, vi får se det positiva i det hela, vi har iaf mer plats i förrådet nu! yey

8 kvar till thai!


vi har bestämt oss för att göra en stor tavla (målad) utav henrik i thailand, så vi knäppte massvis med kort i fredags. Och jag tror att han valde den här bilden efter MÅNGA om och men.

läckerheten själv...

poisoned

nu sitter jag här, helt uppblåst i magen efter alldeles för mycket god mat. Idag åt vi chilicon carne (stavning) och makaroner, det var mumma! Så nu är jag verkligen propp mätt.

Jag känner mig riktigt duktig idag. Imorse var jag och elvis ut på 1timmes promenad, sen i skolan blev det box på idrotten, tusan vad jobbigt och vilken värdelös kondition jag har..

Nu ska vi kolla på film sen blir det gym, efter det väntar 1timmes promenad.. igen! lovely. jag vet inte vad det är, men jag har blivit någon slags promenadfreak! Det är så förbannat skönt att gå ut och gå, man blir så pigg!


9 kvar...

resfeber

vad är det här? det känns som om jag börjar få resfeber och det är 11 dagar kvar. hallå?! detta kan inte vara sant, hur ska jag då kunna stå ut dessa dagar?

Nej, nu blir det till att fokusera på allting annat än resan så det går fort fram till den 18!

Kommer vara så tomt i sängen inatt, utan min baby! han är ju som sagt på metallica, men LYX för honom att få se dom.. avensjuk till 110!


nu ska jag fortsätta mysa med lillebror och äta god mat


here we go again!

dålig uppdatering nu.. men det får ni faktiskt stå ut med!

Igår blev det en lugn och mysig fredag, när jag kom hem så kollade vi på "Yes Man", helt ok! Sen begav vi oss till österns pärla för att mysa och äta riktigt god mat, mums!! Efter det blev de let's dance och som grädde på moset blev det en lång promenad. :)

Nu vankas det promenad igen, härligt med dessa morgon promenader!

Ikväll ska jag och elvis hem till mamma å bli bjuden på god mat.. sen blir vi kvar där tills imorgon, eftersom min kärlek ska på metallica :) lyx!



ruttna jävla människa

hur kan man ha mage till att göra något sådant??

Så jävla lömsk och så jävla ovårdad..






JAG ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD NU!!!!!!!!

RSS 2.0