lill lovet

du är så välkommen, lovet. Ja, för nu är jag faktiskt lång ledig tors-mån, nice huh? eller ledig och ledig, nu ljög jag. Jag ska jobba tors, fre och lör. Men jag skrattar mig lycklig sen när jag får pengarna! När jag slipper känna mig som en fattig lapp, för detta är fanimej inge roligt längre. Man måste alltid prioritera och det, mina vänner, är verkligen inte min starkaste sida.

Just nu sitter jag med färg i håret och om en timme sitter jag i frisör stolen och får min efterlängtade rockabilly!!! jag mår bra nu. Efter det ska jag hem och glo på någon film och bara trivas!

Imorgon väntar jobbet fram till fyra (glidar tid) sen efter det bär det av hem till angelica och massa mys! Nu hoppas vi bara på att vädret håller i sig, för hellskutta vad det har varit underbart idag. Hela jag lyser upp!


/ horseface


kul kväll

jag hade jätte trevligt igår, verkligen! härliga tjejer och många skratt, kan de bli bättre? :)

och för ovanlighetens skulle gick vi inte ut på krogen och slira, utan gick istället hem till oss och mös i oss det sista vinet tillsammans med våra pojkar. Vissa var en aning FÖR fulla.. :)

nu har vi ätit på MAX - igen.. FY! tillsammans med robbin. Vi ska hem dit senare ikväll och spela tv spel, och guud vad kvinligt de lät.

nu ska jag fortsätta njuta på balkongen av det undera vädret, sitter nämligen här ute nu och det är stekhett! lovely



hey lovely thai!

ölhäng på ballen

det är var de är  nu.. Sitter och avjuter en carlsberg på balkongen och bara njuter av att sommaren faktiskt snart är här!

Det här med inlägg hittan och dattan är inte riktigt min starkaste sida har jag insett, men skärpning på den fronten tror jag. jag hade ju tänkt att bli miljonär på min blogg! Drömmar, ni vet. ironin hägrar, underbart..

Ikväll blir det girls night only hos min granne camillia, som jag visserligen inte känner men däremot lottis ! Så det blir häng hos henne och sen får vi väl helt enkelt se vart kvällen för oss..

nejtusan, nu lär jag göra mig iordning för att sedan möta upp Lotta och avnjuta en hamböörger på MAX! njuta ska jag. Sen vidare mot äääventyr.


Kings of leon - use somebody

Chang, baby!

RSS 2.0